Om oss


VÅRE ÅPNINGSTIDER FOR HENTING AV KOMPSOT SOMMEREN 2019

Mandag- fredag: Kl.10 – 15.00

Torsdag: kl.16 – 19.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Ved spesielle tilfeller kan henting av kompost utenom åpningstidene avtales med Thor (mobil: 907 95 390).

OM OSS

Reve Kompost As er et privat komposteringsfirma på Reve i Klepp Kommune på Jæren, like utenfor Stavanger.

Familievirksomheten tar imot organisk avfall i regionen Rogaland, og bearbeider det til kompost/ levende jord. Avfallet er i hovedsak landbruksrelatert gjødselavfall, mølleavfall, vom innhold fra slakteri, gartneriavfall og hage- og park avfall.Ferdig kompost blir solgt til anleggsgartnere, entreprenører, hagesentre, gartnerier, landbruket, kommuner og privatpersoner.

HVA ER KOMPOST? 

Kompost eller «levende jord» som vi har valgt å kalle produktet, er næringsrik jord dannet av organisk avfall. Avfallet bearbeides i en komposteringsprosess som til slutt blir til ferdig kompost.Komposten kan brukes til innblanding i pottejord og plen, samt toppdekke i bed, grønnsak- krydder- og bærhager.

Fordelen med å bruke kompost er at den gir en unik næring til plantene som varer over lengre tid. I tillegg holder komposten ugress borte og er luktfri.

Sammenliknet med andre kompostprodukt er kvaliteten på Reve- kompost særdeles bra, og analyser dokumenterer stabilt og bra næringsinnhold. Komposten er testet i ulike forsøk og prøvelser av Jæren Forsøksring og andre praktikere.

HISTORIE

Med et formål om å øke avlingene på familiegårdens sandjord for 50 år siden, startet Thore Refve Senior å motta organisk avfall for første gang. Etter flere år med mottak og kompostering av organisk avfall, ble Reve Kompost As opprettet som selskap i 2004. Siden den gang har stadig flere aktører ønsket å levere avfallet sitt på Reve, og etterspørselen for ferdig kompost økt.

Frå avfall til verdifull hagejord

 

VISJON, MÅL OG FORRETNINGSIDE

Vår visjon er: «Å være Norges ledende virksomhet innen organisk avfallshåndtering og kompostproduksjon».

For å nå denne visjonen skal vi tilby praktiske mottaksløsninger tilpasset våre kunders behov. Vi skal utføre effektiv og miljøvennlig kompostering av organisk avfall, og produsere fremtidens unike gjødsel: En levende næringsrik jord.

Vårt overordnede mål er å omdanne og håndtere stadig mer organisk avfall til nye miljøvennlige ressurser. Vi ønsker å være med på å utvikle nye jordforbedring og gjødselprodukter.